lördag 21 januari 2012

Igår hade jag en hel del saker att blogga om, men min data segade ur totalt så jag blev skogstokig och struntade i det. Just nu ligger jag i sängen i Klågerup och håller på att vakna. Igår var det god middag hos Paulina, följt av chillkrök hos Robin. Trevligt som alltid, idag blir det utgång med brudarna, och det kommer bli awesome!!

Nu till en sak jag skulle skrivit om igår, nämligen den perfekta mannen. Jag vet inte om jag vill kalla killar i min ålder för män, för dom växer ju inte upp förrän dom är typ 40+, men ändå, i detta inlägg kallar vi dom för män. Jag har lovat mig själv att om jag någonsin ska ha en pojkvän igen så ska han innehålla följande kriterier:
* han ska vara snygg
* han ska ha myycket mysiga muskler
* han ska vara bra i sängen
* han ska vara snäll, gullig, romantisk, rik, generös, trogen och händig.

Ja, ni hör ju själva- någon sådan finns inte. Någon innehållande de tre första finns, för honom har jag träffat på. Den typen finns det nog ganska många av, men jag måste tyvärr upplysa er om att dessa är svin. Så är det bara.

Slutsatsen är alltså att jag kommer vara singel resten av livet. Men ärligt talat så är jag hellre det, allt man har att välja på är ju fula killar och svin... Varför nöja sig med det? Då är det bättre att vara singel och göra vad man vill, när man vill utan att någon bryr sig. Då kan man leva livet precis så som man vill! Dessutom slipper man bli sårad. För det är ju killar specialister på, att såra tjejer. Så det är dagens budskap: Var singel, det är det bästa!!

(förlåt till alla som har förhållande nu, glöm det jag sade. Eller nej förresten, gör slut! Det kommer aldrig hålla ändå.)


XoXo

1 kommentar:

  1. Jag blir så stolt över dig när jag läser sånt här.
    Jag känner att du är min egen lilla Padawan (star wars) och att jag lär upp dig!

    SvaraRadera