fredag 18 mars 2011

Tiden är knapp!

Mycket har hänt, men av någon konstig anledning tycks jag inte finns tid att blogga på! Här kommer en snabb uppdatering innan jag ska lägga mig!


(Är du inte på humör för ett långt, livlöst och bildfattigt inlägg så läs inte detta.)


Torsdagen spenderades i Malmö, ett x antal fler timmar än beräknat. Det började med att mitt hår inte ville bli som frisörerna tyckte. Men efter någraa timmar så löste det sig och det blev dessutom jättefint! (Bra jobbat, tack för det! :)) Sedan skulle jag ju då gå till centralen, vilken är en bit. Naturligtvis hade det kommit underkylt regn så det var svinhalt, och dessutom haglade det. Haglet gjorde ont och jag var nära på att be en polis om skjuts. Men i alla fall så kom jag till slut fram till stationen, men naturligtvis var tåget sent. Jag satt framför pressbyrån och funderade över om jag skulle köpa något att käka (vid det här laget hade jag inte ätit någonting på 7 timmar.), men bestämde mig för att inte göra det, jag är ju snart hemma ändå. Väl på tåget och resan går relativt smärtfritt fram till Eslöv (fick bara stanna och vänta på 7 mötande tåg). Men, mina vänner. I Eslöv har naturligtvis två tåg havererat. Inte ett, utan två. Naturligtvis blockerade de också alla spåren. Så där fick vi snällt stå och vänta. Två timmar senare var jag i alla fall framme i Hässleholm och efter att ha gått i rulltrapporna (som mycket sällan rör sig, inte heller denna gång) och sedan ända till tekniskan där min bil stod fick jag, frösen som jag var, skrapa alla rutorna. Väl inne i bilen och äntligen på färd hemåt så ser jag att jag har ingen bensin. Ja, så jag fick ju köra och tanka, och till slut var jag äntligen på väg hem. På grund av snön gick det i 40 km/h hela vägen hem, 50 km/h på vissa sträckor. Great. Och ja, just det, sen var det ju en liten detalj till. Jag gick i en dm´s klackskor hela dagen... Meen, 11 timmar senare satt jag i alla fall hemma med käk och nyfixat, fräscht och fint hår!

Idag har jag tränat Tindra, följt av en lång promenad (vet inte hur många timmar vi landade på?) med Lollo, Pax, Greger, Veronica och Bess. Trevligt! För övrigt gick Tindra bra på träningen idag, kul!

Nu har jag städat, fixat med lite papper och sånt. (Klockan 00:00 en fredagkväll, lite patetiskt, jag vet.) I morgon blir det en tidig och lång dag då vi ska på de internationella hundutställningarna i Malmö! Det ska bli kul, men jag behöver sova. Så nu ska jag kila ner och fixa till mig, sen ska jag sova som en klubbad säl!


XoXo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar