lördag 30 maj 2009

Wonderful!

Hej på er : ) Kan ju inleda med att vädret verkilgen är UNDERBART :D älskar sommaren :* Har inte gjort mycket idag, osh det är sååå skönt! INGA läxor.. man bara njuter! dagen började med att jag fixade hagarna, sen har jag bara solat hela dagen! och tränat Tindra... bränt mig AS FUCK har jag gjort, men bara på axlarna ^o) , annars ingen färg- som vanligt. Gött har det varit i alla fall. Ska strax ut och rida med :) Jag tänkte ta lite foto idag, och även lägga in bilder på skorna jag köpt, men kameran har tydligen bestämt sig för att inte funkera längre. TUSAN! jag tog i alla fall bilder på skorna med kameran, LAGOM bra bilder, men ja i alla fall :) :





Det här ovanför är då den videon jag berättade om i inlägget från igår. Man ser inte så bra, men ni kan ju tänka er att det såg ut som att julia pratade och hennes jävla hundögon xD haha här är den i alla fall, hoppas något syns ;)



"Det är bara i lexikon som lön kommer före möda"

Bye Bitches

fredag 29 maj 2009

Grrrrrreat!

Sent inlägg ;P

Har precis kommit hem från Juliet :D Älskar denna underabara människa (och hennes familj x) ;) Vi har ätit pizza/Kebabtallrik och chillat :) gött som fan! alltid lika trevligt :)

Jag filmade Juliet när vi åt, en OTROLIGT rolig film! kunde bara inte sluta skratta. I det läget hade det nog egentligen varit nästan roligare att filma mig. (!) haha ;) filmen kommer på youtube de närmaste dagarna ;)

Annars började dagen med värsta huvudvärken! ;O så jag red inte i morse. Men det blev bättre sen, så jag tog mig till skolan i alla fall : ) där hände väl inte så mycket... Fick lite betyg och sånt...

Efter skolan shoppade jag skor :D tre par, två med klack. Liten klack dock, men fina var dom ;) bild(er) kommer... köpte också ett schabrak och en luva till Cosmetica- som jag också provade när jag red när jag kom hem ;) finfina saker, passade perfekt (Y) Hästen gick superbra också, för er som vill veta.

sen köpte jag godis också. GOTT!

För övrigt är livet bara helt fantastiskt toppen just nu! (Y) man undrar ju vad för hemska händelser som är på ingång ;O ;)

Måste också tillägga att jag körde moppe till/från Juliet! DET NI! xD

I morgon blir det till att vara funktionär i Vinslöv... och rida ;) soft. Annars har jag inte mycket att tillägga utom att mina händer är sönderfrusna och det är jättesvårt att skriva. Så jag tror jag slutar nu. Ha det gött!



"Kom ihåg att man kan äta upp en elefant, bara man skär den i små bitar"



Kisses

torsdag 28 maj 2009

Testar bloggfan







Tror tamigtusan att bloggfan funkar nu! ;) En bild på Tindra som test.


XoXo

Skitblogg!

Hej hopp :D

Idag är läget toppen asså! =D INGA mer läxor! HELT slut! finito! så jävla skönt. Ni fattar inte hur lättad jag känner mig. Fy för tusan asså! en liten deprimerande sak är dock att kläderna inte har kommit än ;O men det gör dom väl snart antar jag^^

Lite tråkigt väder har det varit idag, men när jag fick reda på lite slutbetyg så blev det genast helt obetydligt! MVG i data och svenska :J ingen stor bedrift kanske, men glad blir man. ;) jag och sandra har också lyckats, genom vårt power piont arbete, lyckats övertyga våran lärare att Markus Fagervall faktiskt ÄR snygg! haha ;)

Sen har vi ju fysikprovet som skrevs idag då ja. det gick såhär: NIOAHFIOHAEITNGVNEFNEHIT ! Slutpratat om det.

I morgon har jag inga lektioner, men ska till skolan och kolla mattebetyg och Samhällsbetyg :) Sen ska jag köpa en FET godispåse, sen ska jag till Vinslöv :) (Vinslövsspelen)

Jag har också fixat med bloggen nu precis. Den har cepat, det har inte gått att lägga in bilder. Så Patricia Fan Persson sade att jag skulle ta bort något inlägg, det hade hon gjort. nu har jag tagit bort ALLA, men funkar det? nej, juste. Jävla skitblogg, jag får byta.

Annars har jag inte mycket mer att komma med idag. Har inte hänt så mycket ;)

Eller jo, en sak till... Sandra sa en sak idag som faktiskt tål att tänkas på :

"Det enda som hindrar dig från att lära dig något är det du redan kan."

Och DET är faktiskt såå sant ;) tänk på det!

Nu ska jag ut till mina heestar ;)


"Gud måste ha gillat vanligt folk. Han skapade ju så många."




Pussar :*